Skip to the content
Louise Hammerum Hansen, underviser i Dramaskolen

Louise Hammerum Hansen, underviser i Dramaskolen

Louise Hammerum Hansen

Louise underviser i dans, koreografi og kropsligt udtryk på alle hold.

Hun er uddannet danser, koreograf og fysioterapeut

Louise er uddannet moderne danser i 2002 på Northern School of Contemporary Dance, University of Leeds samt fysioterapeut i 2013 på Professionshøjskolen Metropol i København. Hun har siden da arbejdet professionelt med begge fag som danser, underviser, koreograf og privatpraktiserende fysioterapeut.

Louise har undervist på Dramaskolen siden 2003 og har desuden undervist børn og unge i forbindelse med huskunstnerordningen, Move og Kulturpakker.

Her kan du se en kort video hvor Louise præsenterer sin undervisning:

Om hendes undervisning:
Louise lægger særligt vægt på at udvikle kropsbevidsthed, rytmesans, timing, samarbejde og berøring. Hun er optaget af at skærpe elevernes sans for historiefortælling gennem det fysiske, musiske og koreografiske udtryk. Louise arbejder med at træne den enkelte elevs udvikling af egen fysiske kreativitet, som et supplement til andre dele af teaterundervisningen

Mette Maria Ahrenkiel, underviser i Dramaskolen

Mette Maria Ahrenkiel, underviser i Dramaskolen

Mette Maria Ahrenkiel

Mette Maria underviser på Dramahold og Teaterlinje

Hun er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i år 1993.

Mette arbejder som freelance skuespiller ved siden af jobbet som underviser. Hun har optrådt på de fleste teatre i Danmark både Det Kongelige Teater, Ålborg Teater og flere små scener, desuden har hun været i ensemblet på Odense Teater i perioden 2003-2016.

Mette Maria har undervist i Dramaskolen siden efteråret 2018.

Her kan du se en kort video hvor Mette præsenterer sin undervisning:

Om hendes undervisning:
I samspillet med andre udvikler eleverne i Dramaskolen deres kreative potentiale og Mette lægger vægt på, at de bliver gode til at samarbejde, lytte og give plads til hinanden.  Derudover lærer de at lytte til deres egne impulser og bruge deres fantasi, gribe andres gode ideer og bygge videre på dem, være åbne og modige.

Mette bygger elevernes færdigheder op via enkle øvelser, lege og improvisationer, som ligger til grund for skuespiller-håndværket.

Pernille Carlsen, underviser i Dramaskolen

Pernille Carlsen, underviser i Dramaskolen

Pernille Carlsen

Pernille underviser på Dramahold og Teaterlinje

Hun er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i år 2000.

Pernille arbejder som freelance-skuespiller ved siden af jobbet som underviser. Desuden havde hun i perioden 2004-2014 eget turnerende børneteater: Carlsen & Ko.

Pernille har undervist i teater og drama på kulturskolerne siden 2002 og på Det Kongelige Teaters balletskole siden 2012. Hun afholder derudover diverse workshops for alle aldersklasser.

Om hendes undervisning:
Eleverne i Dramaskolen udvikler deres kreative potentiale i samspillet med andre. Pernille lægger vægt på, at de bliver gode til at lytte til deres egne impulser og bruge deres egne billeder, samtidig med at de kan gribe de andre elevers gode ideer og bygge videre på dem. Pernille præsenterer eleverne for skuespiller-håndværket via enkle øvelser, lege og improvisationer, og bygger deres færdigheder op.