Skip to the content
12
september
Skal du være med i forestillingen forår 2024 på Garderhøjfortet?
Vil du være med til at lave et brag af en forestilling på Garderhøjfortet i foråret 2024? 
Så er det NU du skal melde dig til! 
 
I Dramaskolen har vi store og spændende planer for årets forestilling for de ældste elever – det skal nemlig foregå på Garderhøjfortet og det bliver stort, vildt og supersjovt at være en del af! 
Vi spiller i uge 17 – og hvis du kunne tænke dig at være med til at udvikle en helt ny forestilling, specielt sammensat til de rå og lidt uhyggelige rammer som Garderhøjfortet naturligt danner, så er det nu du skal ”med på holdet”.
 
I alt fire af vores ældste hold kommer til at skabe forestillingen sammen – via besøg på Fortet, improvisationer, skuespiløvelser, fokus på anderledes dramaturgi og historiefortælling- og en hel masse skuespil- og teatertræning, som vores tre dygtige undervisere hjælper dig og de øvrige med.
 
Vores underviserteam består af to professionelle skuespillere og en professionel koreograf – alle med mange års erfaring som både udøvende scenekunstnere og som undervisere.
 
Holdene er netop startet op for sæsonen, men vi er ikke gået i gang med prøveforløbet til forestillingen endnu, så du kan sagtens nå at være med fra start!
Hvis det vækker din nysgerrighed, så meld til via vores hjemmeside, eller ring eller skriv i forvejen for at høre mere.
 
Lige nu er der stadig mulighed for at tilmelde sig disse hold, som alle bliver en del af forestillingen:
     • Mandag kl. 17-19 : 5.-6. klasse 
     • Tirsdag kl. 17.15-19.15: 6.-8. klasse
     • Torsdag kl.  17-19: 6.-7. klasse
     • Torsdag kl. 19:15-21.15: 8.-9. klasse
Undervisningen og det meste af prøveforløbet foregår på Kulturskolerne, Duntzfelts Allé 8, Hellerup.
Op til forestillingen rykker vi på Garderhøjfortet og øver der. Prøveplan mm kommer senere.
 
Brug for mere information? Ring eller skriv til Anette Bang Troelsen, leder af Dramaskolen: 39985083 / aat@gentofte.dk
Læs mere eller tilmeld dig her: www.kulturskolerne.dk/dramaskolen

Læs mere

22
september
Aspiranthold i skuespil på Dramaskolen i Gentofte - Søger du ind på DDSKS som skuespiller, så se her!

Tænker du på at søge ind på skuespilleruddannelsen, tilbyder vi et forløb, hvor du både individuelt og i fællesskab med andre kan fordybe dig i skuespillets væsen og forberede dig på optagelsesprøverne på Den Danske Scenekunstskole.

 

Skuespiller Mette Maria Ahrenkiel, der har 30 års erfaring som skuespiller og har spillet på alle landets største scener, guider dig igennem hele forløbet og hjælper dig til at skærpe din egen fornemmelse for, hvornår noget virker og hvornår det ikke gør.

Ud over at være både en erfaren skuespiller og underviser, har Mette Maria Ahrenkiel også tidligere været en del af juryen ved optagelsesprøver i DDSKS, så hun ved hvad juryen kigger efter.

 

Forløbet vil indeholde individuel og holdbaseret træning samt forberedende arbejde til optagelse af videodelen til 1. prøvens filmede del.

 

Undervisningen vil give dig større forståelse af dig selv og dit instrument ved hjælp af forskellige øvelser både individuelt og i gruppe med andre. Det vil skærpe dine evner for at være åbent til stede i øjeblikket i et trygt, kreativt og legende arbejdsrum.

Du får hjælp til at finde dit personlige talent og udtryk, så du kan fortolke teksten personligt og give den troværdigt liv.

 

Har du brug for at vide mere: Kontakt Dramaskolens leder, Anette Bang Troelsen aat@gentofte.dk eller 29265422

 


Hvem kan deltage: Unge op til og med 25 år, der påtænker at søge om optagelser på Den Danske Scenekunstskole eller lignende. Desuden skal man være bosat i eller have anden tilknytning til Gentofte Kommune.

Hvor: Kulturskolerne, Duntzfelts alle 8, 1900 Hellerup

Dato og tid: 4/10 - 29/11 (pause i uge 42) – Onsdage kl. 17.00-19.00 – I alt 8 gange

Pris: 1200 kr for 8 gange. (Obs! Vær opmærksom på muligheden for at søge helt eller delvist tilskud til fritidsinteresser i Gentofte Kommune. Læs mere på www.gentofte.dk/kulturpas )

Book din plads her: Der er kun plads til 8 aspiranter på holdet, så det er først til mølle

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ok4x59lcrbLæs mere